Life & Style

Το casual look της Υβόννης Μπόσνιακ που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες

Άκρως διαχυτικοί ήταν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μετά το τέλος της συναυλίας του πρώτου πριν λίγες ημέρες στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε το ζευγάρι λίγο πριν ο τραγουδιστής ανέβει στη σκηνή και οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι, ενώ αντάλλαξαν και ένα τρυφερό φιλί. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια και έχει αποκτήσει μία κόρη, την 6χρονη Αναστασία.

NDP

Το μοντέλο και παρουσιάστρια για την εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της επέλεξε έναν κλασικό συνδυασμό, ο οποίος ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και ώρες. Συνδύασε ένα τζιν παντελόνι με λευκό T-shirt και υφασμάτινα sneakers. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλό κότσο και το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους. Ολοκλήρωσε το look της με διακριτικά, χρυσά αξεσουάρ. Ο Αντώνης Ρέμος στάθηκε δίπλα της ντυμένος στα μαύρα.

NDP
NDP

Φαίνεται πως ο συνδυασμός λευκού και denim είναι από τους αγαπημένους της Υβόννης, αφού και το καλοκαίρι, όταν βρέθηκε στη Μύκονο με την οικογένειά της, επέλεξε ένα αντίστοιχο outfit για τη βόλτα της στο νησί. Μπορείς να το δεις εδώ.

marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις