ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη νίκη για την Κάντιθ, «βύθισε» τη Θέλτα

Επιτέλους νίκη για την Κάντιθ! Και μάλιστα η πρώτη στη φετινή σεζόν, η οποία ήρθε μες το σπίτι της Θέλτα Βίγκο (1-2), που έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Με αυτή τη νίκη το «κίτρινο υποβρύχιο» σκαρφάλωσε στην 11η θέση της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 5 βαθμούς, ενώ οι «ολίβικος», που συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη, παρέμειναν στην 18η θέση με μόλις 1 βαθμό.

Στα του ματς, η Θέλτα μπορεί να είχε το πάνω χέρι, όμως δυσκολευόταν πολύ να γίνει απειλητική. Αντιθέτως, η Κάντιθ μπορεί να μην είχε τον πρώτο λόγο, αλλά ήξερε πως να… χτυπήσει. Και το έκανε αρχικά στο 38ο λεπτό με τον Λοζάνο, ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 43′ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε γκολ του Εσπίνο.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Μίνα στο 65′, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, με το 1-2 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ: Ντιτούρο, Μάγιο, Μουρίγιο, Φοντάν (46’Γκαλιάρδο), Γκαλάν, Τάπια, Σολάρι (68’Μπερτράν), Σουάρεθ (46’Νολίτο), Σέρβι (46’Μπράις Μέντες), Άσπας, Μίνα.

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Εσπίνο, Τσουστ, Χαρογιάν, Καρσελέν, Φάλι (72’Όσμαγιτς), Λοσάνο, Μπαστίδα (72’Τζόνσον), Αλαρκόν, Σάλνβι, Σάντσεθ, Σομπρίνο (72’Άλεξ Φερνάντεθ).

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις