Life & Style

Nicki Minaj: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσφέρθηκε να πληροφορήσει τη ράπερ σχετικά με τα εμβόλια

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν σταματά να σβήνει τις φωτιές που ανάβει κάθε μέτωπο παραπληροφόρησης σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, με τη δουλειά του να δυσκολεύει όταν μάλιστα οι φήμες αυτές προέρχονται από άτομα με εκατομμύρια followers και μεγάλη επιρροή, όπως η Nicki Minaj.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια δήλωσε πως δεν εμφανίστηκε στο φετινό Met Gala επειδή το να είσαι εμβολιασμένος ήταν προϋπόθεση. «Αν εμβολιαστώ δεν θα είναι για το Met. Θα είναι επειδή θα νιώθω ότι έχω κάνει αρκετή έρευνα. Το δουλεύω. Στο μεταξύ αγάπες μου, να είστε ασφαλείς», έγραψε η ράπερ στο Twitter, συνεχίζοντας πως ένας φίλος ξαδέρφου της που έκανε το εμβόλιο, έμεινε ανίκανος.

Με την κυβέρνηση των ΗΠΑ να ακούει τις δηλώσεις της Minaj σύμφωνα με τις οποίες το εμβόλιο έσπευσε να επικοινωνήσει με τη διάσημη ράπερ ώστε να προγραμματίσουν ένα τηλεφώνημα, στο οποίο θα μπορούσαν να λυθούν αρκετές απορίες και ανακρίβειες.

Η ίδια έγραψε στο Twitter πως ο Λευκός Οίκος την κάλεσε και εννοείται πως θα πάει για να θέσει τις σωστές ερωτήσεις «εκ μέρος εκείνων που έχουν δεχθεί κοροϊδία για το ότι απλά είναι άνθρωποι». Ο Λευκός Οίκος αμέσως ανταποκρίθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως η πρόταση περιείχε μόνο ένα τηλεφώνημα και όχι κάποια συνάντηση.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν αρνητική κριτική στην τραγουδίστρια για τα λεγόμενά της που δεν έχουν καμία βάση, από τη στιγμή που η κυβέρνηση του Τρινιδάδ αρνήθηκε το περιστατικό. «Θα πρέπει να σκέφτεται δύο φορές για να κάνει προπαγάνδα σχετικά με πληροφορίες που δεν έχουν καμία βάση», δήλωσε ο γιατρός Anthony Fauci, ενώ ο Chris Whitty, ο διευθυντής του ιατρικού συλλόγου της Αγγλίας υπογράμμισε πως η Minaj θα έπρεπε να ντρέπεται που προωθεί αναλήθειες σχετικά με τα εμβόλια στους 180 εκατομμύρια followers της.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις