ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Με τον φαρμακοποιό, δίπλα στον πολίτη” – Στη Λάρισα το πανελλήνιο συνέδριο συνεταιρισμένων φαρμακοποιών (φωτό – βίντεο)

Στη Λάρισα χτυπά το Σάββατο η “καρδιά” του φαρμακευτικού κλάδου της χώρας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Φαρμακοποιών, υπό τη διοργάνωση του Σ.ο.Φ.Λ.Α.

Ένα συνέδριο που γίνεται ξανά δια ζώσης λόγω της πανδημίας, με εξαιρετικά ευαίσθητα ζητήματα για τον πολίτη, όπως η επόμενη ημέρα στο φάρμακο που οδηγείται σε μία απελευθερωμένη αγορά, τα φάρμακα υψηλού κόστους, τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα κ.α.

Όλοι οι ομιλητές στάθηκαν στην ιδιαίτερη σχέση του φαρμακοποιού με τον πολίτη, επισημαίνοντας πως μέσα στην πανδημία τα φαρμακεία έγιναν πάροχοι υπηρεσιών υγείας της πολιτείας. “Με τον φαρμακοποιό, δίπλα στον πολίτη” είναι το σύνθημα του συνεδρίου.

Παρέστησαν και χαιρέτισαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές κ.κ. Βασίλης Κόκκαλης, Ευαγγελία Λιακούλη και Γιώργος Λαμπρούλης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Βασίλης Πινακάς και ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Ντίνος Διαμάντος.

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Σ.ο.Φ.Λ.Α. Πέτρος Καφανέλης:

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας Σταύρος Μπελώνης:

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολος Βαλτάς:

Δείτε φωτογραφίες:


Οι εργασίες του συνεδρίου που διεξάγονται στο Divani Palace θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες