Life & Style

Η Meghan Markle με δαχτυλίδι της Diana στο εξώφυλλο του Times

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markleβρέθηκαν στην πρώτη θέση της λίστας του περιοδικού Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου. Γι’ αυτό και φιγουράρουν και στο εξώφυλλό του. Συγκεκριμένα, την ημέρα των 37ων γενεθλίων του Δούκα του Σάσσεξ, το βρετανικό περιοδικό αφιέρωσε το τεύχος του στο πρώην βασιλικό ζευγάρι.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη φωτογραφία τους προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όχι τόσο για τη διάκριση του ζευγαριού, αλλά για την επεξεργασία που υπέστη και έκανε τον Harry και τη Meghan να μοιάζουν με… καρτούν.

Ο πρίγκιπας Harry ποζάρει πίσω από την σύζυγό του, ενώ την αγκαλιάζει από τους ώμους, φορώντας ένα μαύρο σύνολο που κάνει πλήρη αντίθεση με το δικό της λευκό. Τα πρόσωπά τους είναι τόσο θολά που σχεδόν αλλοιώνται, ισχυρίζονται πολλοί από τους ακολούθους του περιοδικού στα social media, με άλλους να στηρίζουν το ζευγάρι.

Ορισμένοι χρήστες, όμως, εντόπισαν ένα άλλο σημείο στη φωτογραφία και εστίασαν σε αυτό και το μήνυμα που κρύβει από πίσω του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pari Dukovic (@paridukovic)

Η Μeghan Markle, για μια ακόμη φορά χρησιμοποίησε τα κοσμήματά της για να εκφράσει εμμέσως την άποψή της για ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα. Δίπλα στη βέρα της φόρεσε ένα δαχτυλίδι του οίκου Shiffon, οίκος κοσμημάτων με έδρα την Νέα Υόρκη, που κοστίζει 525$ και ονομάζεται Duet. Σύμφωνα με το site του οίκου το συγκεκριμένο δαχτυλίδι αποτελείται από δύο διαμάντια, ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο. Αντιπροσωπεύουν μία γυναίκα που στηρίζει μία άλλη.

Στην ίδια φωτογραφία βλέπουμε και ένα ρολόι να κοσμεί το αριστερό χέρι της Δούκισσας του Sassex. Το συγκεκριμένο κόσμημα άνηκε στην πριγκίπισσα Diana και είναι το χρυσό Cartier Tank watch, το οποίο ο πρίγκιπας Harry της είχε δωρίσει στα πρώτα στάδια της σχέσης τους.

 


marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις