ΛΑΡΙΣΑ

Κάθε Τετάρτη live μουσική στο ΦΡΟΥΡΙΟ: Οι Theo Φωκάς & Φαίη Μηλίωτη επιστρέφουν στη Λάρισα

Φθινοπωρινές μουσικές βραδιές ξεκινούν από απόψε Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στο ΦΡΟΥΡΙΟ παρέα με τους Theo Φωκάς και την Φαίη Μηλιώτη.

Το νέο μουσικό project του ΦΡΟΥΡΙΟΥ Live music Wednesdays με Negroni” έρχεται να προσφέρει δροσερές νότες απόλαυσης, πιάνοντας το νήμα από κει που κόπηκε με την εμφάνιση της πανδημίας και το πρώτο lockdown του Μαρτίου του 2020.

Θυμίζουμε ότι το μουσικό δίδυμο, που αυτοαποκαλείται project και όχι ντουέτο ή μπάντα, έκανε φοβερή αίσθηση στην προ-πανδημική Λάρισα με τις εμφανίσεις του στο JUST.Winebar τα μεσημέρια του Σαββάτου.

Πρόκειται για δύο νεαρούς μουσικούς από την Κατερίνη που θα παρουσιάσουν φέτος στον πιο όμορφο κήπο της πόλης ανανεωμένο το επιτυχημένο μουσικό τους concept. Για μια ακόμη φορά καταφέρνουν να συνδυάσουν ένα σικ και κοσμικό restaurant bar με το ρεπερτόριο τους που περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από ξένο, pop, swing ξένο και ελληνικό, έντεχνο τραγούδι το οποίο φτάνει μέχρι αρκετά λαϊκά κομμάτια που καταφέρνουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και στο περιβάλλον με μια φρεσκάδα δημιουργώντας ένα αυθόρμητο κέφι.

Από σήμερα το βράδυ λοιπόν, οι Λαρισαίοι θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτό το ευφάνταστο, φρέσκο και ανανεωμένο μουσικό concept, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί ακριβώς συνδέει δύο εντελώς ασύνδετα μέχρι τώρα πράγματα στο μυαλό μας, το restaurant bar ενός πολυχώρου που ξαφνικά μετατρέπεται σε ένα χώρο συναυλιακό και προφέρει στους παρευρισκόμενους διασκέδαση που θυμίζει πάρτι.

Το εβδομαδιαίο ραντεβού μας με το “Live music Wednesdays με Negroni” κάνει πρεμιέρα απόψε και θα είμαστε όλοι εκεί!

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες