ΛΑΡΙΣΑ

Ο δήμαρχος Τεμπών για την αυριανή έναρξη κυνηγιού

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης απευθυνόμενος στους κυνηγούς επισημαίνει τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι Κυνηγοί, Με αφορμή την αυριανή έναρξη του κυνηγιού λαγού, αγριόχοιρου, μπεκάτσας κλπ και τις ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, θα θέλαμε: «Να ευχηθούμε ολόψυχα να έχετε όλοι καλή συνέχεια της κυνηγετικής περιόδου και αναίμακτα κυνήγια χωρίς ατυχήματα. Να υπενθυμίσουμε σε όλους τους φίλους κυνηγούς να τηρούν τους γραπτούς και άγραφους νόμους με σεβασμό προς το θήραμα και τους συναδέλφους κυνηγούς. Μη ξεχνάτε ότι με τη συμπεριφορά σας αναδεικνύετε και αποδεικνύετε ότι το κυνήγι είναι μια νόμιμη και οικολογικά συμβατή δραστηριότητα, δομημένη πάνω σε κανόνες που η πολιτεία έχει ορίσει, αλλά και τους άγραφους νόμους για σεβασμό στο θήραμα, στο περιβάλλον και στο ανθρώπινο δυναμικό.

Αγαπητοί φίλοι κυνηγοί,
η Δημοτική Αρχή του δήμου Τεμπών θα σας συμπαραστέκεται, σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει και πάντα θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προάγει την κυνηγετική συνείδηση και δημιουργεί τις βάσεις για σωστή και χρηστή διαχείριση της θήρας.

Αγαπητοί κυνηγοί, πιστεύουμε ακράδαντα ότι για να λογίζεσαι κυνηγός δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο αλλά κυρίως σεβασμό και γνώση για αυτό που αγαπάς.
Καλή συνέχεια της κυνηγετικής χρονιάς με μοναδικές εμπειρίες και πάντα υγιείς επιστροφές», τονίζει ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες