ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Η αέναη επιστροφή του Ιπποκράτη» στον Μύλο του Παππά – Καλογιάννης: «Ξεκινάνε μελέτες για την ανάδειξη του μνημείου του Ιπποκράτη»

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος σημαινόντων προσώπων, έλαβε χώρα η εκδήλωση «Η αέναη επιστροφή του Ιπποκράτη» σήμερα το απόγευμα στον Μύλο του Παππά, παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων, Απόστολου Καλογιάννη, του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αλλά και σημαντικών προσώπων της ιατρικής της χώρας μας.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, όλοι οι παρόντες κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη. Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Καλογιάννης με μια ομιλία του για τον μεγάλο μας ποιητή, Μίκη Θεοδωράκη και συνέχισε με λίγα λόγια για τον Ιπποκράτη, αλλά και τα σχέδια του Δήμου στο πλαίσιο μελέτης για την ανάδειξη και του ιστορικού κέντρου της Λάρισας και τη σύνδεση του Αλκαζάρ με μια πεζογέφυρα.

Στη συνέχεια, ο κ. Βασίλης Πινακάς μας μετέφερε το μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστού, ο οποίος δε κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση για προσωπικούς λόγους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Καθηγητής Ιατρικής κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Πατρών κ. Παναγιώτης Μέγας, ο πρόεδρος τμήματος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Γιαννούλας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας «ο Ιπποκράτης» κ. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και πολλοί άλλοι.

Τα μηνύματά τους μας απέστειλαν και γιατροί της ομογένειας, με τη δυνατότητα της τεχνολογίας, από Αυστραλία και Νέα Υόρκη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Αυλογιάρης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες