ΛΑΡΙΣΑ

Δεκαέξι σεισμόπληκτες οικογένειες στη Θεσσαλία εγκαθίστανται στους νέους οικίσκους που παρέλαβε σήμερα η Περιφέρεια από το Υπ. Υποδομών

Δεκαέξι οικογένειες σε σεισμόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας εγκαταστάθηκαν σε ισάριθμους οικίσκους που παραδόθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και διανεμήθηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας από την πρώτη στιγμή, μετά τον καταστροφικό σεισμό του Μαρτίου έθεσε ως βασική προτεραιότητα την κάλυψη της στεγαστικής ανάγκης των ανθρώπων που δεν μπορούν να κατοικήσουν στα σπίτια τους και διαχρονικά μέχρι σήμερα παρακολουθεί στενά τις νέες ανάγκες που προκύπτουν, ώστε να καλυφθούν όλοι οι σεισμόπληκτοι. Οι 16 οικίσκοι που παρέδωσε σήμερα το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας καλύπτουν στεγαστικές ανάγκες οικογενειών στους Δήμους Λαρισαίων, Ελασσόνας, Τρικκαίων και Παλαμά. Συγκεκριμένα: στο Δήμο Λαρισαίων 1 οικίσκος εγκαταστάθηκε στο Κουτσόχερο, 1 στο Κάστρο, 2 στη Φαλάνη και 3 στη Μάνδρα.

Στο Δήμο Ελασσόνας: 2 οικίσκοι εγκαταστάθηκαν στο Πραιτώρι, 1 στη Μαγούλα και 2 στο Αμούρι. Στο Δήμο Τρικκαίων 1 οικίσκος εγκαταστάθηκε στη Ζηλευτή. Στο Δήμο Παλαμά 1 οικίσκος εγκαταστάθηκε στον Παλαμά και 2 στο Προάστιο. Την παραλαβή, διανομή και εγκατάσταση των 16 οικίσκων επέβλεψαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Πρωτογενούς Τομέα Γιώργος Λαδόπουλος, Π.Ε. Καρδίτσας Κώστας Νούσιος, Κοινωνικής Πρόνοιας Νίκος Καραγιάννης, Περιβάλλοντος Ντίνος Μπάρδας και ο συντονιστής της προμήθειας, προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας Βασίλης Καραλής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες