ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ανασχηματισμός: Χαμηλοί τόνοι από Μπίζιου μετά την πικρία Χαρακόπουλου – Σιγή ασυρμάτου από Κέλλα

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στην τοπική Νέα Δημοκρατία ο χθεσινός ανασχηματισμός που άφησε για μία ακόμη φορά εκτός κυβέρνησης μία από τις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες της επαρχίας, τη Λάρισα.

Σε επίπεδο βουλευτών, σε τελείως διαφορετική γραμμή κινήθηκε η Στέλλα Μπίζιου σε σχέση με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο (διαβάστε εδώ).

Μακριά από τη διάθεση πικρίας που έβγαλε ο συνάδελφός της στα έδρανα της βουλής, η κ. Μπίζιου έγραψε στην ανάρτησή της: «Το νέο κυβερνητικό σχήμα θα κληθεί να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις. Το μείγμα που συνθέτουν η εμπειρία των παλιών υπουργών και η δυναμική των νέων εγγυάται την απρόσκοπτη και αποτελεσματική συνέχιση του κυβερνητικού μας έργου. Εύχομαι στους συναδέλφους καλή επιτυχία. Η ΚΟ της ΝΔ είναι εδώ για να στηρίξει το κυβερνητικό έργο σε αυτές τις τόσο κρίσιμες για τη χώρα μας στιγμές, για ένα καλύτερο αύριο για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία εγγυώνται την επόμενη μέρα».

Άνευ επίσημης αντίδρασης πορεύεται μέχρι στιγμής ο τρίτος της “γαλάζιας” βουλευτικής παρέας Χρήστος Κέλλας, ο οποίος διακριτικά απέφυγε σχόλια και δημοσιογραφικές επαφές χθες…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες