ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρίτη νίκη για την Φενέρ (2-0)

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα πέτυχε η Φενερμπαχτσέ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League να επικρατεί εκτός έδρας της Αλτάι με 2-0.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα αντιμετώπισε προβλήματα μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο ανέβασε στροφές και έφυγε με το διπλό από το Altay Alsancak Stadi. Στο 51’ ο Καντιόγλου άνοιξε το σκορ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βαλένσια (55’) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και «σφράγισε» το τρίποντο.

Με αυτή τη νίκη η Φενερμπαχτσέ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 9 πόντους, αφού στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές επικράτησε εκτός έδρας της Αντάνα με 1-0 και εντός έδρας της Αντάλιασπορ με 2-0.

Μαζί με την ομάδα του Περέιρα στην κορυφή βρίσκεται και η Τράμπζονσπορ, η οποία επίσης έχει 3/3. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει πετύχει 5 γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα στο φετινό πρωτάθλημα.

Οσον αφορά στον Πέλκα, ο Ελληνας μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ήταν εκτός αποστολής.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις