ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με αντιπαράθεση για τους εμβολιασμούς ξεκίνησε το περιφερειακό συμβούλιο – Ένας σύμβουλος δεν κατέθεσε πιστοποιητικό και αποχώρησε (video)

Το 90% των συμβούλων είναι εμβολιασμένοι, δήλωσε ο πρόεδρος του σώματος Βασίλης Πινακάς

Εντάσεις επιφύλασσε η πρώτη – μετά από καιρό – δια ζώσης συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, λόγω της νέας νομοθεσίας που προϋποθέτει από τους αιρετούς να είναι εμβολιασμένοι ή να διαθέτουν πιστοποιητικό ότι νόσησαν το τελευταίο εξάμηνο για να συμμετέχουν.

Ο επικεφαλής της “Αριστερή Παρέμβαση για τη Θεσσαλία” Στάθης Ντούρος, ήταν ο σύμβουλος που αρνήθηκε να καταθέσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του και αποχώρησε, αφού πρώτα κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να διχάσει την κοινωνία.

Καταπέλτης υπήρξε ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος στην τοποθέτησή του, ξεκαθάρισε πως “ο καθένας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα πρέπει να δείξει ότι είναι άνθρωπος και ότι αγαπά τον άνθρωπο… Δε θα επιτρέψουμε την εργαλειοποίηση της πανδημίας”.

Δείτε τι είπε:

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου κ. Βασίλη Πινακά, το 90% των περιφερειακών συμβούλων είναι εμβολιασμένο.

Δείτε τη δήλωσή του:

Πάντως η συνεδρίαση έγινε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνεδρίαση:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες