Life & Style

Κυριάκος Κυανός: Παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του τον Σεπτέμβριο

 

Ο Κυριάκος Κυανός, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», θα ντυθεί γαμπρός την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του Στάτη Μπούρα.

Περίπου δύο χρόνια μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους σε δημαρχείο και την απόκτηση της μονάκριβης κορούλας τους, ο τραγουδιστής και η γυναίκα της ζωής του θα τελέσουν και τον θρησκευτικό γάμο τους, παίρνοντας έτσι και την ευλογία της Εκκλησίας.

Την ίδια μέρα θα τελεστεί και η βάφτιση της κόρης τους, η οποία θα πάρει το όνομα Αργυρώ. Νονά της μικρής θα γίνει η αδελφή της Στάτης Μπούτα, ενώ χρέη κουμπάρου του ζευγαριού θα εκτελέσει ο εδώ και χρόνια φίλος τους, Αργύρης Παπούλιας. Το διπλό μυστήριο θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Χαϊδαρίου, στις 7 το απόγευμα.

Το νυφικό της συζύγου του Κυριάκου Κυανού είναι μια δημιουργία της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» κατέγραψε στιγμιότυπα από την επίσκεψη του ζευγαριού στο ατελιέ της, στο Σύνταγμα, πριν από λίγες ημέρες. Εκεί η Στάτη έκανε πρόβα νυφικού, χωρίς φυσικά να τη δει ο Κυριάκος, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν γρουσουζιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις