Life & Style

Η boho εμφάνιση της Αφροδίτης Λιάντου στην παρουσίαση του νέου σήριαλ που πρωταγωνιστεί

 

Το boho style είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ίσως είναι το ατημέλητο mood που το χαρακτηρίζει ή η νοσταλγικότητα που αποπνέουν οι φαρδιές γραμμές, τα κρόσσια και τα εμπριμέ μοτίβα. Ότι και νά’ναι, θα το τιμήσουμε και φέτος!

Η Αφροδίτη Λιάντου πάντως το έκανε! Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό τουgovastileto.gr στην παρουσίαση του σήριαλ που πρωταγωνιστεί και θα κάνει πρεμιέρα στις 1 Σεπτεμβρίου στο Mega, «Η γη της ελιάς».

Η Αφροδίτη Λιάντου επέλεξε για την περίσταση ένα printed φόρεμά, το οποίο συνδύασε με μπορντό block heeled πέδιλα και τσάντα στις ίδιες αποχρώσεις.

Σε ένα στιγμιότυπο μάλιστα ποζάρει με τον συμπρωταγωνιστή της, Liam Ireland, η διαφορά ύψους των οποίων έχει γίνει σχεδόν ανέκδοτο (εκείνος είναι σχεδόν 2 μέτρα, αυτή περίπου 1,65.).

Μάλιστα όπως έχει σχολιάσει ο ηθοποιός, βρίσκονται σε κάποια απόσταση μπροστά στην κάμερα για να διασκεδάζουν τις εντυπώσεις.

Οι νέοι πρωταγωνιστές υποδύονται τους «Μυρτάλη Βρεττάκου» και «Στέφανο Καπερνάρο», οι οποίοι ερωτεύονται στη Μάνη, που μαστίζεται από τις οικογενειακές βεντέτες και εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης. Το σενάριο είναι της Βάνας Δημητρίου και η σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις