ΛΑΡΙΣΑ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για την «Αμάλ» – Αργυρόπουλος καλεί Καλογιάννη να λάβει απόφαση για την εκδήλωση υποδοχής

Επανέρχεται στο θέμα της «Αμάλ» ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Λάρισα Μπροστά», Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος και σε νέα του ανακοίνωση-απάντηση προς τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Πάνο Σάπκα, καλεί τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, να λάβει απόφαση για την υλοποίηση της εκδήλωσης, υπό το πρίσμα και της εξέλιξης της πανδημίας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «κύριε Αντιδήμαρχε, όπως γνωρίζετε τα επιδημιολογικά στοιχεία αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Άρα όταν πήρατε την απόφαση για την συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν διαφορετικά και χαμηλά τα στοιχεία αυτά.

Τώρα, με χιλιάδες κρούσματα η εμμονή σας να κάνετε την εκδήλωση εγκυμονεί κινδύνους σοβαρούς για την δημόσια υγεία και εφόσον δεν αλλάζετε την απόφαση σας για ακύρωση ή αναβολή, όπως έγινε με τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, όπως έγινε με το παζάρι στη Λάρισα, όπως με τις Λιτανείες, όπως με τη γιορτή κρασιού κ.λ.π. τότε την απόφαση θα πρέπει να την πάρει ο ίδιος ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διασποράς του ΚΟΡΟΝΟΪΟΎ.

Φανταστείτε το βάρος της ευθύνης αν αυξηθούν τα κρούσματα στη πόλη μας μετά την εκδήλωση. Αν και αυτό κύριε ΣΑΠΚΑ δεν το καταλαβαίνετε προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κάτι και θα πρέπει να συμβουλευτείτε τους ειδικούς.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες