ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Μαθητές και φίλαθλοι στο πλευρό των πυρόπληκτων – Δύο δράσεις σε εξέλιξη στην Κεντρική πλατεία

Δύο δράσεις αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους σε όλη τη χώρα βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, το Συντονιστικό Μαθητών της Λάρισας συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας κι από κει θα αποσταλούν στις περιοχές που τα έχουν ανάγκη.

Σε άλλο σημείο της Κεντρικής πλατείας, φίλαθλοι της ΑΕΛ (Θύρα 1) έχουν προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση, συγκεντρώνοντας επίσης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλη την πόλη, φορείς και σύλλογοι έχουν προβεί σε ανάλογες πρωτοβουλίες, καλώντας τους πολίτες της Λάρισας να συνδράμουν στην παροχή βοήθειας προς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα κι έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους.

Σημεία:

  • Περιφέρεια Θεσσαλίας, Διοικητήριο (Παπαναστασίου): Πολίτες και επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνδράμουν, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2413 506 273 και 2413 506 281. Συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη πρώτης ανάγκης, τροφές για ζώα κ.λ.π.
  • Δήμος Λαρισαίων, Κοινωνικό Παντοπωλείο (Μανωλάκη 9-11): ως και την Παρασκευή 13 Αυγούστου (από 9 π.μ. εως 1 μ.μ.).
  • Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (Λ. Κατσώνη 37, τηλ. 2413 011 972): έως και την Παρασκευή 20/8 από τις 10:00-12:00 το πρωί και 18:00-20:00 το απόγευμα, κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
  • Σύλλογος Συνεργείων Λάρισας, στον Συνεταιρισμό Ανταλλακτικών και το Ι.ΚΤΕΟ Κουλουρίου, μέχρι την Πέμπτη 12/8.
  • ΣΙΚΑΕΛ, πλατεία Ταχυδρομείου: Κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα, μπροστά από το κτίριο της Ιατρικής Σχολής.
  • Απόφοιτοι 7ου ΓΕΛ Λάρισας, 7ο ΓΕΛ Λάρισας (Ακαρνανίας 34 και Λακωνίας, Χαραυγή, Λάρισα): την Πέμπτη 12 Αυγούστου και ώρες 9:00 π.μ. – 7:30 μ.μ. (τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 598 7479, Ολυμπία Γαϊτανίδη).
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες