ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Επέστρεψαν οι υδροφόρες και το προσωπικό του Δήμου Λαρισαίων από τις πυρκαγιές στην Β. Εύβοια (φώτο)

Κάλεσμα για συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

Επέστρεψαν στην Λάρισα οι τέσσερις εργαζόμενοι και οι δυο υδροφόρες του Δήμου Λαρισαίων που βρέθηκαν στην Βόρεια Εύβοια για να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Τα οχήματα και του προσωπικού του Δήμου, κατευθύνθηκαν στην Εύβοια, την περασμένη Πέμπτη, με απόφαση του Δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη και με τον συντονισμό της Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας. Η αποστολή του Δήμου, αναχώρησε για την Εύβοια, αμέσως μετά απο σχετικό αίτημα του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, που κοινοποιήθηκε στο Δήμο μας, μέσω της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Με την άφιξή τους στην Εύβοια, το προσωπικό και τα οχήματα του Δήμου μας, τέθηκαν στη διάθεση του συντονιστικού κέντρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Επίσης, από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων απευθύνεται κάλεσμα συγκέντρωσης βοήθειας προς τους πυρόπληκτους, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Μετά από σχετικές επαφές με φορείς της Αυτοδιοίκησης στις πυρόπληκτες περιοχές και κυρίως στην Εύβοια, υπάρχει ανάγκη για εμφιαλωμένα νερά και τρόφιμα για τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια τους.

Ειδικότερα, χρειάζονται

· Εμφιαλωμένα νερά

· Τρόφιμα μακράς διαρκείας (ρύζι, οσπρια, ζυμαρικά, μπισκότα, κρουασάν, κονσερβες κ.α).

Ο Δήμος Λαρισαίων απευθύνει κάλεσμα στους συμπολίτες για συγκέντρωση αγαθών, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων (Μανωλάκη 9-11) από αύριο Τρίτη 10 Αυγούστου, εως και την Παρασκευή 13 Αυγούστου (από 9 π.μ. εως 1 μ.μ.)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες