ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το “Φρούριο” και η Aperol φέρνουν… μια πλαζ στη Λάρισα!

Η συνεργασία της ομάδας του «Φρουρίου» με την εταιρία Aperol είναι πλέον γνωστή στους Λαρισαίους για τα επιτυχημένα και πρωτότυπα project που δημιουργούν εδώ και χρόνια.

Το νέο τους happening ωστόσο, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Αυγούστου, στην αυλή του «Φρουρίου», ξεπερνά τα τυπικά και αναμενόμενα όρια μια αστικής δράσης.

Και αυτό γιατί, το «Φρούριο» την επόμενη Τετάρτη θα μεταμορφωθεί σε μια πλαζ και θα δημιουργήσει το πρώτο beach party στη πόλη της Λάρισας!

Άμμος θα καλύψει το χώρο μπροστά από την καντίνα της Aperol για να τοποθετηθούν σεζλονγκ και ομπρέλες και να δημιουργήσουν ένα pop up beach bar για μια μόνο μέρα και να προσφέρουν σε όσους έχουν παραμείνει στην πόλη μια ξεχωριστή καλοκαιρινή απόδραση.

Ας βάλουμε τις σαγιονάρες μας και γιατί όχι και τα μαγιό μας για να διασκεδάσουμε σε αυτό το μοναδικό πάρτι με καλοκαιρινές μουσικές και τα δροσερά cocktails της Aperol στην καρδιά της πόλης.

Το «Φρούριο» άλλωστε επενδύει συνεχώς σε πρωτότυπα happenings που στηρίζονται σε σύγχρονες καλές πολιτιστικές πρακτικές αστικής διαβίωσης, προσπαθώντας να διερευνήσει και διευρύνει τη σχέση ανάμεσα στην πόλη και τους ανθρώπους δημιουργώντας συνεχώς εναλλακτικές για όλους όσους επιθυμούν να δουν την πόλη μέσα από μια διαφορετική οπτική.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες