ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: «Είμαστε στο πλευρό των πληγέντων και των ηρώων που επιχειρούν στις φλόγες»

Την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης επισκέφθηκε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου τον υποδέχθηκε η Καθηγουμένη Γερόντισσα Υπομονή. Μαζί με τον Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη, τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Νικολάου, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ραψάνης Δημήτρη Ζήλο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Συκουρίου Μιχάλη Γκουντή και πλήθος πιστών, συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η χώρα μας δίνει μία πρωτοφανή μάχη απέναντι στον πύρινο όλεθρο, που πλήττει τις περισσότερες χώρες της Νότιας Ευρώπης. Οι ζημιές στις περιουσίες των πολιτών είναι ανυπολόγιστες και η περιβαλλοντική καταστροφή ασύλληπτη.

Η σκέψη μας είναι στους πυροσβέστες, στους πιλότους των ιπτάμενων μέσων κατάσβεσης και στους εθελοντές, που μάχονται στις φλόγες με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, στους αστυνομικούς και στα στελέχη της αυτοδιοίκησης, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των μετώπων προκειμένου να προστατεύσουν τον πληθυσμό.

Είμαστε στο πλευρό των πληγέντων που είδαν κόπους ζωής να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγη ώρα. Αντιλαμβανόμαστε την πικρία, την αγανάκτηση και την οργή τους. Η Πολιτεία εξήγγειλε μέτρα ανακούφισης και θα μεριμνήσει για τις αποζημιώσεις.

Αντλούμε δύναμη από την πίστη μας και προσευχόμαστε στον Σωτήρα Χριστό, τη Μεταμόρφωση του οποίου γιορτάζουμε σήμερα, ζητώντας τη θαυματουργή παρέμβασή Του, ώστε να σταματήσουν τα δεινά για την πατρίδα μας που τόσο έχει δοκιμαστεί την τελευταία 10ετία.

Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Υγεία και δύναμη σε όλες και όλους.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες