ΛΑΡΙΣΑ

Έγκλημα στην Σωτηρίτσα: Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας αυτή την ώρα ο 54χρονος για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή (φωτο)

Το κατώφλι του ανακριτή περνάει αυτή την ώρα στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο 54χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του φονικού που διαπράχτηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης στην Σωτηρίτσα, με τον φερόμενο ως δράστη να σκοτώνει την σύζυγό του στην ταβέρνα του αδερφού της με περίστροφο και 7 πυροβολισμούς να βρίσκουν το σώμα της.

Ο 54χρονος πάρει προθεσμία προχθές Τετάρτη μέσω του δικηγόρου του προκειμένου να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του Ανακριτή Γ’.
Πριν λίγα λεπτά στις 10.55 το πρωί, ο 54χρονος συνοδευόμενος από αυξημένη αστυνομική δύναμη κατέφτασε στα Δικαστήρια και εισήλθε με αυτοκίνητο από το γκαράζ του κτιρίου.
Υπενθυμίζεται ότι με την άσκηση ποινικής δίωξης εναν­τίον του, με τις βαρύτατες κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας, της οπλοχρησίας και της παράνομης οπλοκατοχής μαχαιριού, περιστρόφου κρό­του -λάμψης και φυσιγγίων, ο 54χρονος συζυγοκτόνος ενώπιον του Ανακριτή σήμερα θα δώσει την δική του πλευρά γιατί έφτασε στο σημείο να κάνει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα σκοτώνοντας την 43χρονη γυναίκα του.
Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες