ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιαννόπουλος: «Οι κανόνες είναι για όλους και πρέπει να τους σεβόμαστε»

«Ακολουθήσαμε όλους τους κανόνες που έχει ορίσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Παγκόσμια Ομοσπονδία». Αυτό τονίζει ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, σε δήλωσή του μετά την οριστική απόσυρση της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, λόγω της ύπαρξης κρουσμάτων κορονοϊού μεταξύ των αθλητριών της αποστολής.

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για ό,τι συνέβη στις αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης και κάναμε ό,τι περνάει από τις δυνατότητές μας προκειμένου να αγωνιστούν με αξιοπρέπεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Οι κανόνες όμως είναι κανόνες για όλους και πρέπει να τους σεβόμαστε αν θέλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε το Ολυμπιακό κίνημα. Η ομάδα μας έπρεπε να αποσυρθεί» αναφέρει επίσης στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΟΕ, που βρίσκεται στην ιαπωνική πρωτεύουσα.

«Τώρα πλέον κοιτάμε μπροστά και ευχόμαστε όλοι να γίνουν καλά και να επιστρέψουμε υγιείς στα σπίτια μας. Θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Γιατί δεν λείπει το ταλέντο σε αυτή την ομάδα, αλλά και στις υπόλοιπες αθλήτριες που έρχονται από τις μικρότερες ηλικίες. Γιατί έτσι είναι ο αθλητισμός. Πάντα γεννά ευκαιρίες. Καλή επιτυχία στην υπόλοιπη Ολυμπιακή αποστολή» κατέληξε ο Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις