Life & Style

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφερε το τρόπαιο του ΝΒΑ στην Αθήνα (photos)

Μετά τη μαγική τους χρονιά στο ΝΒΑ, όπου κατέκτησαν τον τίτλο στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη με τους Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του Θανάσης αφίχθησαν το Σάββατο στην Αθήνα.

Ο Έλληνας αστέρας και ο αδερφός του μετά την ολοκλήρωση των επινικίων για την κατάκτηση του τίτλου στο Μιλγουόκι, αλλά και της καραντίνας του Θανάση πήραν το αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα και προσγειώθηκαν λίγο πριν τις 12.00 στο «Ελ Βενιζέλος».

Πάντως δεν ήρθαν μόνοι τους, καθώς είχαν μαζί τους το τρόπαιο του πρωταθλητή του ΝΒΑ, το οποίο κέρδισαν πανάξια, επικρατώντας ως γνωστόν στους τελικούς με 4-2 των Φοίνιξ Σανς, καθώς και το αντίστοιχο του MVP των τελικών, που κατέληξε στα χέρια του Γιάννη.

Τον Γιάννη και τον Θανάση υποδέχτηκαν στον χώρο του αεροδρομίου περίπου 100 άτομα, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν φίλοι της οικογένειας όπως επίσης συμμαθητές των δύο παικτών των Μπακς.

Τους Αντετοκούνμπο συνόδευαν ο Αμερικανός manager του Γιάννη, Άλεξ Σαράτσης και ο υπεύθυνος Τύπου των «ελαφιών», Νικ Μονρό. 

Θανάσης Αντετοκούνμπο

Βερόνικα Αντετοκούνμπο

Αμέσως μετά την άφιξη τους οι δύο πρωταθλητές του ΝΒΑ έδωσαν συνέντευξη Τύπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στη διάρκειά της ο «Greek Freak» αποκάλυψε ότι με την κούπα του πρωταθλητή θα πάει αυτός και ο αδερφός του στις περιοχές που μεγάλωσαν.

«Θα παίξουμε μπάσκετ για λίγη ώρα και θα πάμε να το χαρούν τα μικρά παιδιά και οι άνθρωποι των Σεπολίων» τόνισε.

Για τον άνθρωπο που του βάζει δοκιμασίες για να πετυχαίνει στόχους: «Ο Θανάσης. Μου λέει να βάλω καμία βολή… Με βοηθάει πάρα πολύ για να γίνομαι καλύτερος. Με βοήθησε πάρα πολύ ο Κόμπι, με πίστευε πάρα πολύ. Αφού με πίστευε ο Κόμπι, δεν χρειάζεται να με πιστέψει κάποιος άλλος.»

Πηγή φωτογραφιών: NDP photo agency

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις