ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φιλική τεσσάρα για τον Αστέρα απέναντι στον Ιωνικό

Εντυπωσιακός ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε πολύ εύκολα με 4-0 τον Ιωνικό σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Αρκάδες στο πρώτο τους τεστ στην καλοκαιρινή προετοιμασία απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και σαφώς με την εμφάνισή τους ικανοποίησαν τον τεχνικό της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς.

Το σκορ για την πελοποννησιακή ομάδα άνοιξε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μπενίτο, στο 24ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Ριέρα. Πέντε λεπτά μετά έγινε το 2-0 με τον Ριέρα αυτή την φορά να σκοράρει με πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές (Ράσταβατς και Σπανός) έκαναν αρκετές αλλαγές στις ενδεκάδες των ομάδων τους. Ο Αστέρας βρήκε τον τρόπο παρ΄ όλα αυτά να πετύχει άλλα δύο τέρματα προς το φινάλε του ματς, το πρώτο στο 87΄ με τον Κρέσπι και στις καθυστερήσεις με τον Τιλίκα να «γράφει» το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρσία, Ατιένθα, Τασουλής, Σανταφέ, Κανελλόπουλος, Καπίγια, Ριέρα, Σίτο, Μπενίτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σγουρής, Τσιφτής, Καρμόνα, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Σονί, Λέο Τιλίκα, Ρετζίς, Μπαράλες

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Βαφέας, Σάντσες, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ματσούκας, Μπουένο, Αοσμάν, Ιατρούδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αναγνωστόπουλος, Μύγας, Μουστάκης, Κιάκος, Τσιριγώτης, Λουάν, Γκοτσούλιας, Ρομαό, Μπονέτι, Μάναλης.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις