ΛΑΡΙΣΑ

«Μπούκαρε» στο σπίτι του να τον κλέψει, τον χτύπησε με μαγκούρα στο κεφάλι και τον έστειλε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Τραυματισμένος αλλά χωρίς να απειλείται η υγεία του, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 81χρονος Αγιώτης σε βάρος του οποίου έγινε απόπειρα ληστείας. Τον 81χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας», τον χτύπησε ο δράστης με μαγκούρα στην προσπάθεια του να τον ληστέψει, αλλά, ευτυχώς για όλους ο ηλικιωμένος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ και ο άγνωστος ληστής πανικοβλήθηκε από τις φωνές και το τραύμα που προκάλεσε στον γέροντα και έτσι τράπηκε σε φυγή.

Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις11.30 λίγο πριν τα μεσάνυχτα προχθές με τον δράστη φορώντας ολοπρόσωπη κουκούλα -για να μην αναγνωριστούν τα χαρακτηριστικά του- να εισβάλει στη μονοκατοικία όπου ζει ο ηλικιωμένος άνδρας. Σπάζοντας την πόρτα της μονοκατοικίας ο δράστης μπήκε στο σπίτι, ενώ ο 81xpovos ακούγοντας τον θόρυβο πήρε τη μαγκούρα του και σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει. Ο δράστης -σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα- προκάλεσε ελαφρές όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, σωματικές βλάβες στον ηλι­κιωμένο χτυπώντας τον με τη μαγκούρα στο πρόσωπο, στα χέρια και στον αυχένα. Τελικά από την αντίδραση του 81χρο­νου και τις φωνές κατά μια εκδοχή και από τα τραύματα στο κεφάλι του 81χρονου, ο δράστης εκτιμάται πως πανικοβλήθηκε και έφυγε από το σπίτι χωρίς να αφαιρέσει κάτι. Ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστη­μιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύ­νου, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς αναζητά τον δράση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες