ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καιρός: «Καμίνι» η Λάρισα, πιο δροσερά στα παράλια – Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος

Με θερμοκρασίες που αναμένεται να αγγίξουν το μεσημέρι τους 43 -και κατά τόπους τους 44- βαθμούς Κελσίου «αποχαιρετά» τη Λάρισα ο φετινός Ιούλιος, σήμερα Σάββατο, ενώ και ο Αύγουστος κάνει ποδαρικό, αύριο, Κυριακή με τον υδράργυρο στα ίδια υψηλά επίπεδα για την πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου και τους γύρω οικισμούς.

Πιο δροσερά αναμένεται να είναι στα παράλια του νομού Λάρισας, όπου η θερμοκρασία δεν θα ξεπερνά τους 35-36 βαθμούς Κελσίου, ενώ ανάλογες θερμοκρασίες θα σημειωθούν και στον Πλαταμώνα (Ν.Κατερίνης).

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr

Σύμφωνα με την πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος και πολύ ζεστός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει ιδιαίτερα υψηλή σε όλη τη χώρα (επίπεδα καύσωνα) και οι μέγιστες τιμές της θα φθάσουν στα ηπειρωτικά τους 42 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους στη Θεσσαλία και τη Στερεά τους 43 με 44 βαθμούς. Παράλληλα, υψηλές θα παραμείνουν οι θερμοκρασίες και κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τις ελάχιστες τιμές στις περισσότερες περιοχές πάνω από τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες