ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας – Θεσσαλικού Θεάτρου στο πλαίσιο της παράστασης «Ότι θυμάμαι χαίρομαι» του Λαρισαίου σκηνοθέτη Κώστα Τσιάνου

Βαθύτατα συγκινημένος ήταν ο Λαρισαίος σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος σήμερα το μεσημέρι σε δηλώσεις του στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αναφορικά με την παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου «Ότι θυμάμαι χαίρομαι». Ο κ. Τσιάνος ευχαρίστησε θερμά τους τεχνικούς και συνεργάτες του και δε παρέλειψε να τονίσει περήφανα το γεγονός, ότι οι ηθοποιοί της παράστασης είναι παιδιά της Λάρισας, αξιόλογα και με μέλλον στον χώρο του θεάτρου. Όπως μας ανέφερε και ο ίδιος, η παράσταση διαδραματίζεται στη δεκαετία του 50’, μία δεκαετία με δυσκολίες. Στόχος του είναι να περάσει ένα μήνυμα ελπίδας και μία νότα αισιοδοξίας για μία καλύτερη ζωή, όπως την ονειρεύονταν και οι Έλληνες της τότε εποχής. Κλείνοντας, δήλωσε πως αναμένει μεγάλη προσέλευση και είναι βέβαιος πως πολύ Θεσσαλοί θα αποφασίσουν να περάσουν το βράδυ μετά το μπάνιο τους στο θέατρο για μία τόσο επιτυχημένη και σπουδαία παράσταση.

Η καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεσσαλικού Θεάτρου, Κυριακής Σπανού, η οποία δε μπόρεσε να παρευρεθεί στην Περιφέρεια, εκ μέρους της εκπροσώπου της εκφράζει τη χαρά της για τη συνεργασία του Θεσσαλικού Θεάτρου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ευχαριστώντας προσωπικά τον κ. Αγοραστό και τους συνεργάτες και πιστεύει πως η συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και του Θεσσαλικού Θεάτρου θα ευνοήσει τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες στο εγγύς μέλλον.

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, οι οδηγίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ξεκάθαρες. Τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ θα τηρηθούν κατά γράμμα, όπως για παράδειγμα η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Επιπλέον, συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση του κόσμου, καθώς μετά την έναρξη της παράστασης δε θα επιτρέπεται η είσοδος στους θεατές.

Οι παραστάσεις  θα γίνουν στις 21:15 το Σάββατο στο Θέατρο Τεμπών στο Ομόλιο και στις 21:15 την Κυριακή στο Θέατρο της Αιγάνης.

Δημήτρης Αυλογιάρης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες