ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Διαψεύδει η οικογένεια της Μαρίας Γκατζούλη τα περί… ευθύνης του εμβολίου για το θάνατό της: “Ανυπόστατη φημολογία – Δεν έγιναν ποτέ δηλώσεις από το σύζυγο”

Σε δήλωση αναγκάστηκε να προβεί η οικογένεια της προσφάτως θανούσας προϊσταμένης των χειρουργείων του “Ιασώ” Θεσσαλίας Μαρίας Γκατζούλη, μετά την ακατάσχετη παραφιλολογία που συνέδεε τον αιφνίδιο θάνατό της με τον πρόσφατο εμβολιασμό της για τον κορωνοϊό.

Η φημολογία έλαβε μεγάλες διαστάσεις μετά από δηλώσεις του συζύγου της θανούσας, που όμως η οικογένεια διαψεύδει πως έγιναν.

Αναλυτικά η δήλωση: “Σχετικά με την ανυπόστατη φημολογία που δημιουργήθηκε γύρω από τα αίτια θανάτου της πολυαγαπημένης μας Μαρίας, θεωρούμε χρέος μας να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε ότι, όπως επιβεβαιώνεται και από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση, ΟΥΔΕΜΙΑ σύνδεση υπάρχει με τον εμβολιασμό της κατά COVID-19. Τα όσα γράφτηκαν και φέρονται να ειπώθηκαν από το στόμα του συζύγου της δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και ουδέποτε λέχθηκαν.

Ζητούμε να σταματήσει η ανεύθυνη αναπαραγωγή αναληθών ειδήσεων και η εκμετάλλευση του άδικου χαμού της, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της. Η Μαρία ως υπεύθυνη λειτουργός στο χώρο της Υγείας ήταν πάντα υπέρμαχος του εμβολιασμού κατά της πανδημίας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστέκονται στο βαρύτατο πένθος μας, καθώς και την οικογένεια του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες