ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Ρέθυμνο: Σε άνδρα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν μέσα σε βαρέλι

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί ποιο είναι το θύμα, καθώς είχαν δηλωθεί 4 άνδρες εξαφανισμένοι τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιατροδικαστική εξέταση, οι ανθρωπολογικές και οι απεικονιστικές εξετάσεις για τα οστά που βρέθηκαν χθες σε βαρέλι στον Πλατανιό ποταμό στο Ρέθυμνο και είναι από άνδρα. Το πτώμα εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη γεγονός που θα προκαλέσει καθυστερήσεις ως προς την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως μετέδωσε το cretapost. 

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενο και το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Η σορός βρισκόταν μέσα στο βαρέλι με το καπάκι να είναι κλειστό γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και του ατυχήματος. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δείξει η ιατροδικαστική εξέταση όταν ολοκληρωθεί.

Όσον αφορά την ταυτότητα του θύματος, εικάζεται ότι μπορεί να είναι ένας από τους 4 άνδρες που έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη και δεν έχουν  βρεθεί.

Μιλώντας στο cretapost, ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομανώλης τόνισε πως «δεν μπορεί να γίνει καμία εκτίμηση έως ότου ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις» προσθέτοντας παράλληλα πως «πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση».

 

 

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις