ΕΛΛΑΔΑ

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση στη ΓΑΔΑ ο Φιλιππίδης – Θα οδηγηθεί στην ίδια φυλακή με τον Λιγνάδη

«Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…», φέρεται να είπε – Το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης

Τον δρόμο προς τη φυλακή αναμένεται να πάρει ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς μετά την απολογία του δεν κατάφερε να πείσει εισαγγελέα και ανακρίτρια. Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε σήμερα με άκρα μυστικότητα και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του. Πλέον βρίσκεται κρατούμενος στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης του, ενώ αύριο, Τετάρτη 28 Ιουλίου, αναμένει να μάθει σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί. Το πιθανότερο είναι να μεταχθεί στις φυλακές της Τρίπολης, εκεί όπου κρατούνται οι κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα, ενώ στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα είναι προφυλακισμένος και ο  Δημήτρης Λιγνάδης.

Παρόμοιο ήταν το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος φέρεται να έπαθε σοκ γιατί δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη, Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δελτίο, τα πρώτα λόγια του ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν: «Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…». Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν η σύζυγος και ο γιος του.

Οι κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού είναι για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και προέρχονται έπειτα από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του. Ο ίδιος στο υπόμνημά του τα αρνήθηκε όλα και φέρεται να ισχυρίστηκε: «Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων».

 

 

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις