ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Νταντσένκο

Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (28/07) η προετοιμασία της ΑΕΚ για την ρεβάνς της Πέμπτης (29/07, 21:00, Cosmote Sport 1) με την Βελέζ Μόσταρ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του Β΄ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ο Νταντσένκο ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Όπως αναμενόταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πήρε μαζί του τους νεοαποκτηθέντες Βράνιες, Αραούχο και Λε Ταλέκ οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Η ενημέρωση της Ένωσης αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Όλεγκ Νταντσένκο αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με τη Βελέζ Μόσταρ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις