ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τι λέει ο Λαρισαίος καθηγητής Φαρμακολογίας Αχ. Γραβάνης για τη… λοίμωξη των εμβολιασμένων

“Τους αριθμούς μόλυνσης και εμβολισμένων (Ισραήλ) ή τους αριθμούς θανάτων εμβολιασμένων (Μ. Βρετανία) παραφράζουν οι αντιεμβολιαστές, δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις” ισχυρίζεται σε τελευταία του ανάρτηση ο Λαρισαίος καθηγητής Φαρμακολογίας κ. Αχιλλέας Γραβάνης, παραθέτοντας αριθμούς.

Δείτε την ανάλυσή του στο κείμενο που ανάρτησε:

“ΛΟΙΜΩΞΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ
Οι αντιεμβολιαστές δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις ‘παραφράζοντας’ τους αριθμούς μόλυνσης και εμβολισμένων (Ισραήλ) η τους αριθμούς θανάτων εμβολιασμένων (Μ. Βρετανία).
Για να δούμε λοιπόν οι αριθμοί τι σημαίνουν:
Ισραήλ: το 50% των μολυσμένων αφορά σε εμβολιασμένους. Στα 100 άτομα με 85% ποσοστό εμβολιασμού έχουμε 4 μολυσμένους: 2 εμβολιασμένους και 2 ανεμβολίαστους. Ναι, αλλά με διαφορετική συχνότητα μόλυνσης: οι 2 εμβολιασμένοι προέρχονται από τους 85 εμβολιασμένους ενώ οι 2 ανεμβολίαστοι από τους 15 ανεμβολίαστους (δες φωτό).
Μ. Βρετανία: στους ασθενείς άνω των 50 ετών το 60% των θανάτων από τον κορωνοϊό προέρχεται από το 10% του ακόμη ανεμβολίαστου πληθυσμού της ηλικιακής αυτής ομάδας ενώ το 40% από το 90% του εμβολιασμένου ποσοστού. Οι θάνατοι λοιπόν στους >50 ανεμβολίαστους είναι υπερπολλαπλάσιοι από αυτούς των εμβολιασμένων. Οι θάνατοι των εμβολιασμένων σχετίζονται με το περίπου 7% από το 90% των συνολικά πλήρως εμβολιασμένων των >50 ετών που αφορούν σε ανοσοκατασταλμένους, μεταμοσχευμένους, υπερήλικες, που δεν ανέπτυξαν ικανή ανοσία μετά τον εμβολιασμό λόγω υπολειτουργούντος ανοσοποιητικού συστήματος. Οι τελευταίοι χρειάζονται μια 3η δόση.
Εμβολιαστείτε λοιπόν σήμερα. Τα εμβόλια προστατεύουν και κατά του Δέλτα στελέχους!”
(**)
(***)
(****)
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες