ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θήβα: Στο μικροσκόπιο το κινητό του 45χρονου και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας

Οι αρχές δεν μπορούν να σκιαγραφήσουν τον σωματότυπο του δράστη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 45χρονου επιχειρηματία και πατέρα δύο παιδιών έξω από το σπίτι του στη Θήβα.

Σύμφωνα με το MEGA, η δολοφονία σημειώθηκε όταν ο 45χρονος έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Την ώρα που άρχισε να περπατά προς την είσοδο του σπιτιού του, ο δολοφόνος που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τον πλησίασε και άρχισε να πυροβολεί.

Ο 45χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Δέχθηκε 6 σφαίρες και έπεσε νεκρός. Τα τέσσερα από τα τραύματα ήταν στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό. Ο δράστης αμέσως μετά επιβιβάστηκε σε ένα μπλε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο τόπο της δολοφονία, εντόπισαν 9 κάλυκες των εννέα χιλιοστών, που έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θήβα: Ποιος ήταν ο άτυχος 45χρονος

Ο 45χρονος ήταν ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας ενώ είχε στην κατοχή του είχε και μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος προκειμένου να διερευνήσουν αν είχε δεχτεί απειλές.

Παράλληλα έχουν πάρει βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, για να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου.

Πού εστιάζουν οι αρχές

Οι αρχές εστιάζουν καρέ καρέ όλο το οπτικό υλικό που υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας. Οι αρχές δεν μπορούν να σκιαγραφήσουν τον σωματότυπο του δράστη, ενώ το αυτοκίνητο που διέφυγε είχε πλαστές πινακίδες.

Ακόμα, η Αστυνομία θα αναλύσει πλήρως το κινητό του δολοφονημένου 45χρονου, ώστε να δουν εάν δεχόταν απειλές και ποιες ήταν οι τελευταίες του κλήσεις.

Φωτογραφία: permissos.gr

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις