ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δυνατό ξεκίνημα της DYMOTO με το Winner 200

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η DYMOTO είναι η καινούρια φίρμα με την οποία ανοίγει μια νέα εποχή ανάπτυξης η εταιρεία EVOMOTO της Το ύψος της σέλας είναι στα 805mm κάτι που κάνει εύκολο τον χειρισμό του σε στάσηΓκοργκόλης ΑΕ. Πριν από μερικές εβδομάδες η πολύ επιτυχημένη εταιρεία είχε ανακοινώσει τη νέα της εμπορική κίνηση δημιουργώντας την EVOMOTO η οποία θα βάλει κάτω από την ομπρέλα της την Zontes και την DYMOTO by Daytona.

Τη δυναμική είσοδο της DYMOTO στην αγορά αποφάσισε να κάνει η EVOMOTO με το μοντέλο Winner 200. Πρόκειται για ένα adventure μοντέλο μικρού κυβισμού το οποίο έρχεται να θέσει νέα στάνταρ στην κατηγορία των άνετων και πολυχρηστικών μοτοσικλετών. Το Winner είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 189 κ.εκ. υγρόψυκτο ο οποίος περνάει τις προδιαγραφές Euro5. Αποδίδει 16,5 ίππους και 15,8Nm ροπής, ενώ δυνατό του σημείο είναι η κατανάλωση η οποία του επιτρέπει χάρη στο ρεζερβουάρ των 14 λίτρων να φτάσει τα 580 χιλιόμετρα.

Ο μαύρος χρωματισμός δείχνει πιο premium από τον λευκό.

Η τιμή του DYMOTO Winner 200 είναι στα 3.195€

Συναντήσαμε το μοντέλο το κεντρικό κατάστημα της Γκοργκόλης Α.Ε. στην Καλλιθέα και αμέσως μας τράβηξε Είναι εξοπλισμένο με θύρα φόρτισης USB και τροχούς αλουμινίου 17 ιντσώντην προσοχή. Ο σχεδιασμός του είναι καθαρός και αμέσως καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μια adventure μοτοσικλέτα. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED με φώτα ημέρας DRL, ενώ μπροστά η ζελατίνα ρυθμίζεται σε δύο θέσεις. Η σέλα είναι πολύ άνετη και μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει δύο άτομα, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτα περιορίζεται στα 164 κιλά κάτι που την κάνει εύχρηστη και ευκίνητη εντός πόλης.

Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 37mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω τοποθετημένη στο κέντρο του ψαλιδιού. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 276mm εμπρός και έναν δίσκο 220mm πίσω με ABS. Εκείνο που ξεχωρίζει είναι το προστατευτικό κινητήρα που θυμίζει πλαίσιο χωροδικτύωμα. Στα όργανα, συναντάμε μια οθόνη έγχρωμη LCD με πλούσιες πληροφορίες για τον αναβάτη.

Το νέο DYMOTO Winner 200 μπορείτε να το βρείτε στο νέο δίκτυο συνεργατών EVOMOTO.

Όλα τα στοιχεία του Winner 200 ΕΔΩ.

Το προστατευτικό του κινητήρα είναι χαρακτηριστικό και θυμίζει χωροδικτύωμα.

Full LED το εμπρός αλλά και το πίσω φωτιστικό σώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Zontes ετοιμάζει επίθεση με τρικύλινδρο 1000άρι κινητήρα

Η EVOMOTO αναλαμβάνει την προώθηση των Zontes και DYMOTO

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις