ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θήβα: Που στρέφονται οι αρχές για την δολοφονία του 45χρονου

Ο επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών εκτελέστηκε με έξι σφαίρες έξω από το σπίτι του

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι τα μεσάνυχτα στην περιοχή Τάχι Θήβων σε 45χρονο επιχειρηματία και πατέρα δύο παιδιών, έξω από το σπίτι του, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, άγνωστος άνδρας που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, πλησίασε και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 45χρονο. Στη συνέχεια ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο επιβιβαζόμενος σε ένα μπλε VW Golf. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το θύμα φέρει 6 τραύματα, τα 4 από αυτά στον κορμό, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό. Στο σημείο βρέθηκαν 9 κάλυκες τω 9 χιλιοστών.

Το θύμα είχε κατασκευαστική εταιρεία και εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη. Επιπλέον, αναμένεται να προβούν και σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχαν ύποπτες επικοινωνίες.

Παράλληλα, αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος, προκειμένου να διερευνήσουν αν είχε δεχτεί απειλές ή αν είχε επαφές με κύκλους της νύχτας.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις