ΕΛΛΑΔΑ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δεν κάνω το εμβόλιο γιατί δεν κολλάω κορονοϊό

Η ανάρτηση του μοντέλου με τα επιχειρήματά της για το λόγο που είναι εναντίον του εμβολιασμού

Τον λόγο που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αλλά ούτε πρόκειται να κάνει, εξηγεί μέσω ανάρτησή της στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο υποστηρίζει, ότι η ίδια δεν… κολλάει κορονοϊό, κάτι που αφενός αποδίδει στα «πολύ δυνατά εμβόλια» που της έκαναν πριν από 3 χρόνια, πριν συμμετάσχει στο ριάλιτι Nomads στη Μαδαγασκάρη και τα οποία όπως λέει «έχουν διάρκεια 10 χρόνια» και αφετέρου στο… DNA της. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ήταν κοντά σε φίλους της, αλλά και τον σύντροφό της που νόσησαν από κορονοϊό, αλλά η ίδια δεν κόλλησε.

Συγκεκριμένα, σε ερωτήματα που της έθεταν ακόλουθοί της στο μέσο κοινωνική δικτύωσης για το θέμα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο και΄ο λόγος επειδή πριν 3 χρόνια, πριν πάω στο nomads στη Μαδαγασκάρη μας έκαναν 3 πολύ δυνατά εμβόλια τα οποία κρατάνε για 10 χρόνια και απ όσο ξέρω, μέσω ενός που ήδη έχω κάνει βρήκαν κ το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, δεν κολλάω κορονοϊό και λόγω ομάδα αίματος αλλά και καλό ανοσοποιητικό και απόδειξη αυτού ότι όλοι μου οι φίλοι το πέρασαν και ήμουν μαζί τους αλλά και ο άντρας μου μέσα στο Χειμώνα είχε κορονοϊό και έμεινα μαζί του καραντίνα και δεν έπαθα τίποτα: Με συνεχή αρνητικά τεστ επειδή πηγαινοέρχομαι εξωτερικό!

Εγώ το έχω πει πρέπει να δουν το DNA μου για να καταπολεμήσουν τον κορονοϊό

Πέρα απ την πλάκα πριν κάνει ο κάθε ένας από μας οτιδήποτε καλό είναι να συμβουλεύεται το γιατρό του! Αυτό που δεν μου αρέσει σε όλο αυτό είναι το να ανακγάζεις και να χρηματίζεις ανθρώπους να κάνουν κάτι που δεν θέλουν! Καταπατείτε η ελεύθερη βούληση του ατόμου σε αυτό δεν είμαι υπέρ!».

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις