ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Πετρούνια!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό των κρίκων και πέρασε στον τελικό όμως η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε ποτέ.

Η ΕΡΤ είχε ζωντανή σύνδεση με τον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής, ωστόσο η κεντρική παραγωγή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επέλεξε να μην δείξει την προσπάθεια του κορυφαίου αθλητή των κρίκων παγκοσμίως.

Παράλληλα, η δημόσια τηλεόραση, που έχει τα δικαιώματα προβολής της διοργάνωσης, δεν προτίμησε τη δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων πλάνων (σ.σ.  feed) κι έτσι αποδείχθηκε «δέσμια» της κεντρικής παραγωγής!

Η ΕΡΤ περίμενε πως η εκτέλεση του Πετρούνια θα προβληθεί έστω και σε μαγνητοσκόπηση, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ μέχρι το τέλος της σύνδεσης με τον προκριματικό των κρίκων.

Η ΕΡΤ έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!».

Πάντως, η η κάμερα έπιασε τον Πετρούνια να στέλνει τα φιλιά του μέσω της κάμερας στη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση, και τις κόρες τους.

 

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις