Life & Style

Αλεξάνδρα Λοΐζου- Ανδρέας Παναγιώτου: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή δεξίωση για τη βάπτιση του γιου τους

 

Ο «βασιλιάς του real estate» Ανδρέας Παναγιώτου και η σύζυγός του, Αλεξάνδρα Λοϊζου, πριν από λίγες ημέρες βάπτισαν τον γιο τους στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Αν και διαμένει μόνιμα στην Αγγλία, το ερωτευμένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2019 στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, επέλεξε την Αθήνα για τη βάφτιση του πρώτου τους  παιδιού που ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2020.

 Η Αλεξάνδρα Λοΐζου – Παναγιώτου και ο Ανδρέας Παναγιώτου ανάμεσα στους γονείς της Αλεξάνδρας, Δήμητρα Γραβάνη και Γρηγόρη Λούφη, και το γιο της Αλεξάνδρας, Γρηγόρη.

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με τους 170 προσκεκλημένους να καταφθάνουν στην Ελλάδα από μεγάλες πόλεις του εξωτερικού όπως το Λονδίνο, η Ιταλία, η Κύπρος και το Ντουμπάι.

Οι νονοί του μικρού, που πήρε το όνομα  «Αριστοτέλης», Παρασκευάς και Τζούλια Παναγή, συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς με τον Ανδρέα, αφού έχουν κοινή καταγωγή από την Κύπρο.

Μετά το τέλος της τελετής, ακολούθησε μεγαλειώδης δεξίωση στον Πύργο Μελισσουργού στο Λαγονήσι. Τη διασκέδαση των καλεσμένων είχε αναλάβει η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Στα highlights της βραδιάς, η ΝίναΛοτσάρη, πολύ καλή φίλη της Αλεξάνδρας, ανέβηκε στη σκηνή και αφιέρωσε τραγούδια στο ζευγάρι.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, χορευτές βαμμένοι με φύλλα χρυσού και φωτιές στα χέρια εμφανίστηκαν στο χώρο, ανάμεσα στα τραπέζια των καλεσμένων και παρουσίασαν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό show.

Τη διασκέδαση των παιδιών ανέλαβαν κλόουν και παιδαγωγοί ενώ στο χώρο είχε στηθεί ένα εντυπωσιακό carousel.

Η Αλεξάνδρα πραγματοποίησε δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η maxi τουαλέτα και η λαμπερή τιάρα που φορούσε στην Τελετή ήταν από τον σχεδιαστή VrettoVrettako. Στη δεξίωση επέλεξε ένα mini φόρεμα της διάσημης σχεδιάστριας SylwiaRomaniuk, που διατηρεί showroom στο Mayfair του Λονδίνου.

Ο Ανδρέας για ακόμη μία φορά επέλεξε κοστούμι Tom Ford.

Να θυμίσουμε ότι ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε δύο χρόνια νωρίτερα στο Mayfair του Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Claridge’s. Επομένως, η βάπτιση του γιου τους ακολούθησε την ίδια γραμμή και επισημότητα.

Ο Ανδρέας Παναγιώτου έχει πέντε παιδιά από προηγούμενους γάμους του και η Αλεξάνδρα Λοΐζου έναν ακόμη γιο, από τον πρώτο της γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις