Life & Style

Η Fendi Βaguette επιστρέφει 15 χρόνια μετά στο reboot του «Sex & The City»

 

O oίκος Fendi αποφάσισε να επαναφέρει το 2019 την iconic baguete τσάντα που φορούσε συνέχεια η Carrie Bradshaw στο «Sex & The City».

Σχεδιασμένη το 1997 από την Silvia Venturini Fendi, έσπασε τους κανόνες του μινιμαλισμού της δεκαετίας του ’90. Η συγκεκριμένη τσάντα εξελίχθηκε σύντομα σε αντικείμενο λατρείας, που αγαπήθηκε από trendspotters και έγινε το signature κομμάτι τoυ Fendi. Το όνομα «Baguette» προέρχεται από την παραδοσιακή γαλλική μπαγκέτα, την οποία συνήθως οι Γαλλίδες κρατούν κάτω από τον βραχίονα.

Η τσάντα Fendi Baguette έγινε μία από τις πρώτες It bags του κόσμου και ήταν παντού στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και τώρα ήρθε πάλι για να μείνει!

Πέρασαν περισσότερα από 15 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε την Carrie Bradshaw και την τσάντα της Fendi Baguette στην τηλεόραση. Όμως, η επερχόμενη κυκλοφορία του Sex And The City’s reboot, με τίτλο… «And Just Like That», σημαίνει ότι η signature τσάντα της Bradshaw θα ξανακάνει την εμφάνισή της.

Το περασμένο Σάββατο, η Sarah Jessica Parker, εντοπίστηκε να γυρίζει μια σκηνή στη Νέα Υόρκη, κρατώντας μια μοβ Fendi Baguette από παγιέτες με το διπλό F του οίκου. Οι σχεδιαστές κοστουμιών του reboot, η Molly Rogers και ο Danny Santiago, συνδύασαν την τσάντα με printed φόρεμα, ζακέτα σε ιβουάρ απόχρωση και layers από κολιέ.

Με την επιστροφή των τάσεων των 00s, όπως τα χαμηλοκάβαλα τζιν, οι κορσέδες και τα cut-out, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το στυλ που ορίζει η εποχή της Bradshaw μας εμπνέει νοσταλγία.

Ο οίκος γιόρτασε την επανακυκλοφορία της τσάντας το 2019 με τη Sarah Jessica Parker στη διαφημιστική καμπάνια, αναγνωρίζοντας την επιρροή της. Σε όλο το Sex And The City, η Baguette έγινε βασικό στοιχείο της ντουλάπας της Bradshaw. Η εκδοχή που φορούσε η Parker στα γυρίσματα του …And Just Like That είναι παρόμοια με εκείνη που έκλεψε την παράσταση στη σεζόν 3. Στο επεισόδιο, ένας ληστής αποσπά την Fendi της Bradshaw και εκείνη τον διορθώνει λέγοντας: «Είναι μια Baguette».

H ίδια τσάντα βρέθηκε στο Victoria and Albert Museum της Αγγλίας, στο πλαίσιο της έκθεσης «Bags: Inside Out» τον Δεκέμβριο του 2020.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις