ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν φορούσαν μπικίνι στο Euro του Beach Handball και έφαγαν πρόστιμο

Οι παίκτριες της εθνικής Νορβηγίας εμφανίσθηκαν στον μικρό τελικό φορώντας σορτς

Με πρόστιμο επειδή φορούσαν σορτς αντί για… μπικίνι, τιμωρήθηκαν οι παίκτριες της εθνικής ομάδας Beach Handball της Νορβηγίας στο Euro 2021 από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποφάνθηκε, ότι οι παίκτριες της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας έφεραν «ακατάλληλη περιβολή». Σύμφωνα με τον κανονισμό οι παίκτριες των εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στην διοργάνωση, υποχρεούνται να αγωνίζονται φορώντας μπικίνι.

«Στο παιχνίδι για το χάλκινο μετάλλιο εναντίον της Ισπανίας την Κυριακή, η ομάδα της Νορβηγίας έπαιξε με σορτς, κάτι που δεν είναι σύμφωνο με τους όρους για την εμφάνιση των αθλητών, όπως προβλέπονται στον κανονισμό του IHF Beach Handball της διοργάνωση», αναφέρεται στην απόφαση.

Το πρόστιμο συνολικού ύψους 1.500 ευρώ αποδέχθηκε να πληρώσει η Ομοσπονδία Χάντμπολ της Νορβηγίας. Σε δε ανάρτησή της στο instagram, η Νορβηγική Ομοσπονδία εξέφρασε την υποστήριξή της στις παίκτριες της εθνικής ομάδας και πρόσθεσε ότι θα αγωνιστεί, προκειμένου να αλλάξουν οι κανονισμοί για την ενδυμασία των αθλητών.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις