ΛΑΡΙΣΑ

Ο.Κ.Π.Α.Π. Ελασσόνας: «Από σήμερα οι αιτήσεις για τα voucher των παιδικών σταθμών»

Για την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ενημερώνει τους γονείς νηπίων ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλλεγγύης & Παιδείας (Ο.Κ.Π.Α.Π.) του Δήμου Ελασσόνας.

Το πρόγραμμα επιχορηγεί τα τροφεία των παιδικών σταθμών και τη δαπάνη των οικογενειών για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε δημοτικούς ή ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου και λήγει την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. www.eetaa.gr-paidikoi.eetaa.gr. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων (κωδικών TAXISNET).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση και η κατάσταση απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher), προκειμένου να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 24933-50218, 24933-50227 ή να απευθυνθούν στα γραφεία του οργανισμού (Δημαρχείο Ελασσόνας) για τη συμπλήρωση των αιτήσεων τους, καθώς και στους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες