ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σε ατμόσφαιρα …«ηλεκτρική» οι μουσικές ιστορίες του Αλκίνοου στο Κηποθέατρο Λάρισας

Με τον χαρακτηριστικό αγαπημένο ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας «διηγήθηκε» στο λαρισαϊκό κοινό ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τις νέες -αλλά και παλιές αγαπημένες- μουσικές του ιστορίες, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη συναυλία του πολυτάλαντου τραγουδοποιού, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ, με τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους να τραγουδούν μαζί με τον καλλιτέχνη στίχους από αγαπημένες δημιουργίες.

Το ειδικά διαμορφωμένο σόλο πρόγραμμα του Ιωαννίδη, που αφήνει στην άκρη για λίγο την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του, επέστρεψε, μετά από χρόνια και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στον ηλεκτρικό ήχο -επιλογή που έδωσε νέα μορφή στα τραγούδια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συναυλία είναι η πρώτη εκδήλωση -στη Λάρισα- υπό την εφαρμογή των νέων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας. Σε ανοιχτούς χώρους, όπως είναι το Κηποθέατρο, ισχύει η υποχρεωτική χρήση μάσκας (όχι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά την είσοδο στον χώρο).

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτό:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες