Life & Style

H Irina Shayk δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Kanye West

 

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον Kanye West και την Irina Shayn φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν καθώς σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Page Six, ο Kanye West έστειλε πρόσκληση στην Irina Shayk, ώστε να παρακολουθήσει μαζί του στο Παρίσι την επίδειξη μόδας του brand του, αλλά η ίδια την απέρριψε.

«Της αρέσει ως φίλος. Ωστόσο, δεν θέλει σχέση μαζί του», αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή εξηγώντας πως το μοντέλο απέρριψε την πρόσκληση για να μην δώσει επιπλέον τροφή για δημοσιεύματα στα tabloids.

Πριν λίγο καιρό, οι φήμες ήθελαν τον 44χρονο ράπερ και το 35χρονο μοντέλο να είναι μαζί με παπαρατσικές φωτογραφίες να τους δείχνουν να κάνουν βόλτα μαζί στο Παρίσι ανήμερα της ημέρας γενεθλίων του Kanye.
Ένα νέο δημοσίευμα του Page Six, αναφέρει ότι η Irina πλέον αποφάσισε να πάρει αποστάσεις από τον Kanye αφού δεν θέλει σχέση αυτή την εποχή και ζήτησε από τον ράπερ να παραμείνουν απλά φίλοι.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να μην πάει μαζί του στο Παρίσι καθώς δεν ήθελε να τους φωτογραφήσουν μαζί.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τους δύο σταρ μαζί, η Irina εκνευρίστηκε καθώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχε πάει στο πάρτι των γενεθλίων του ως φίλη: «Υπήρχαν άλλοι 50 άνθρωποι εκεί. Δεν θέλει να την συνδέσουν με κανέναν αυτή τη στιγμή», ανάφερε άνθρωπος του περιβάλλοντός της εξηγώντας ότι είναι πολύ ευτυχισμένη ως single και δεν θέλει να κάνει σχέση με κανέναν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις