ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ανήσυχος ο Δ. Δεληγιάννης για την πορεία της πανδημίας στη Λάρισα: «Δεν είναι καλά τα νέα για την πόλη μας…» (βίντεο)

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν τα νεότερα σχετικά με την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, αλλά και στη Λάρισα ειδικότερα όπου τα κρούσματα χθες έφτασαν τα 99, δηλαδή μια «ανάσα» από τον τριψήφιο αριθμό, θυμίζοντάς μας τις δύσκολες στιγμές του χειμώνα που μόλις πέρασε.

Επιπλέον πολύ μεγάλη είναι και η αύξηση στη Λάρισα (πάνω από το 100%) του ιικού φορτίου, με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία για την πορεία της όλης κατάστασης ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

Αρκετά ανήσυχος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρης Δεληγιάννης σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί τόνισε τα εξής:

«Δεν είναι καλά τα νέα και στην πόλη μας. Χθες είχαμε τις ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής για το χτύπημα στην κατασκήνωση στην πόλη, όποτε έκλεισαν τμήματα.

Ακόμα και σε μια πόλη όπως η Λάρισα που η πλειοψηφία των πολιτών έχει εμβολιαστεί, τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται, και θα συνεχιστεί όπως φαίνεται αυτή η κατάσταση φτάνοντας σε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων και πάλι. Παρά τις όσες συζητήσεις και όλα όσα γίνονται από την κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους, καταλαβαίνουμε ότι δεν φτάνουν αυτά, θα πρέπει να εμβολιαστούν περισσότεροι. Και επειδή σε μια περίοδο κρίσης οι κοινωνίες στέκονται όρθιες μόνο ενωμένες θα πρέπει να επιδείξουμε αλληλεγγύη με το να νοιαζόμαστε για τον διπλανό, νομίζω πως αυτή είναι η λύση για την συνέχεια.  Όσοι βρίσκονται στα δημόσια νοσοκομεία στην πρώτη γραμμή, χρειάζονται την βοήθειά μας.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες