ΛΑΡΙΣΑ

Κόκκαλης: Έχετε ξεχάσει τους δικηγόρους – Τι γίνεται με την ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας;

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στους δικηγόρους της χώρας εν μέσω πανδημίας και κυρίως για την ελλιπή στήριξη του κλάδου, εξαπέλυσε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης από το βήμα της βουλής, στο πλαίσιο του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης με θέμα την πρόληψη και καταστολή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

Μεταξύ άλλων ο Λαρισαίος πολιτικός ανέφερε: «Τους δικηγόρους τους έχετε ξεχάσει. Και όχι απλά τους έχετε ξεχάσει, αλλά η συμπεριφορά της Κυβέρνησης απέναντι στο δικηγορικό σώμα, στον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας μας, είναι παντελώς απαξιωτική και προσβλητική. Εκτός από το πενιχρό επίδομα των 600 ευρώ, τίποτα παραπάνω. Είναι πολύ λίγοι οι δικηγόροι που έχουν ενταχθεί στην επιστρεπτέα προκαταβολή. Γιατί τέτοια απαξιωτική συμπεριφορά για τους δικηγόρους; Και να θυμίσουμε ότι οι δικηγόροι έκλεισαν τα δικαστήρια με κρατική εντολή. Άρα, εξ αντικειμένου, λόγω της καραντίνας, δεν μπορούσαν να δουλέψουν».

Τέλος, ο κ. Κόκκαλης αναρωτήθηκε απευθυνόμενος προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα, «τι γίνεται με την ενεργειακή υποβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας; Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τις εξαγγελίες σας μέσα στη Λάρισα. Πού βρίσκεται αυτό το έργο;»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες