ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Νέα Αγχίαλος: Σε ρητή δικάσιμο ο 57χρονος που έβγαλε πιστόλι επειδή του ζήτησαν να κάνει ησυχία

Αναστάτωση, αλλά και τρόμο προκάλεσε οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου στη Νέα Αγχίαλο, όταν προχθές το απόγευμα επισκέφτηκε την περιοχή με φίλη του Ουκρανή.

Ο οδηγός, ο οποίος είναι 57 ετών και παραθερίζει στην περιοχή, ήταν σε κατάσταση μέθης και είχε στη διαπασών τη μουσική χαλώντας τον κόσμο.

Όταν περίοικοι του ζήτησαν να χαμηλώνει την ένταση, τότε εκείνος στάθμευσε το κάμπριο αυτοκίνητό του και έβγαλε εναντίον τους πιστόλι.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, το οποίο αναζήτησε τον οδηγό που προκάλεσε τρόμο και τον εντόπισε μετά από λίγη ώρα.

Αστυνομικοί του ζήτησαν να τον υποβάλουν σε αλκοτέστ και εκείνος αρνήθηκε. Στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψή του. Επάνω του βρήκαν και κατέσχεσαν το όπλο που είχε χρησιμοποιήσει, το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν πιστόλι κρότου λάμψης, καθώς και ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών και μήκος λάμας 9,5 εκατοστών.

Ο συλληφθείς κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στην Εισαγγελία Βόλου. Ο 57χρονος διαμαρτυρήθηκε τότε ότι εκείνος δεν έχει απασχολήσει ποτέ και ότι το πιστόλι του το είχε δώσει ο πατέρας του για την περίπτωση ληστείας.

Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για παράνομη οπλοφορία και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες