ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Λαρισαίος δημοσιογράφος, ο ταλαιπωρημένος ντελιβεράς που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και η συγνώμη…

«Πριν μερικά λεπτά παραλίγο να συγκρουστώ με έναν εργαζόμενο που πραγματοποιεί μεταφορές delivery. Πήγαινε αντίθετα στο ρεύμα», σημειώνει σε ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης ο γνωστός Λαρισαίος δημοσιογράφος Γιώργος Τράντας, όχι για να «μαλώσει» το παιδί που ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που έκανε μόνο νόμιμο ή θεμιτό δεν είναι, αντιθέτως είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, ωστόσο ο δημοσιογράφος υπογραμμίζει τις πιέσεις που δέχονται όσοι εργάζονται ως delivery προκειμένου να παραδώσουν γρήγορα και άμεσα ότι μεταφέρουν.

Εξάλλου, δυστυχώς στην Λάρισα μετράμε αρκετά ατυχήματα με ντελιβεράδες καθώς το επάγγελμά τους είναι από μόνο του πολύ δύσκολο.

Ο Γιώργος Τράντας αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Πριν μερικά λεπτά παραλίγο να συγκρουστώ με έναν εργαζόμενο που πραγματοποιεί μεταφορές delivery. Πήγαινε αντίθετα στο ρεύμα Δύο φορές μου σήκωσε το χέρι πίσω από το κράνος ζητώντας μου συγνώμη. Δεν του είπα τίποτα. Σκέφτηκα μόνο τι πίεση δέχονται αυτά τα παιδιά δουλεύοντας κάτω από τον καύσωνα να πάνε με οποιονδήποτε τρόπο, όχι πάντα νόμιμο, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραγγελία σε αυτόν που τη ζήτησε. Ή καλύτερα να πάνε όσο το δυνατόν περισσότερες παραγγελίες προς όφελος του εργοδότη τους. Σκληρή και απαξιωμένη δουλειά. Παιδιά μην υποκύπτετε σε όλες τις πιέσεις. Υπάρχουν και αλλού που ζητούν εργατικά χέρια».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες