ΛΑΡΙΣΑ

Παρουσία Μανώλη η «αυλαία» των εκδηλώσεων Μουσικής Σχολής Δήμου Τεμπών

Έπεσε η αυλαία των εκδηλώσεων της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών το Σάββατο στο Συκούριο. Είχε προηγηθεί την Παρασκευή, αντίστοιχη εκδήλωση στους Γόννους, τηρούμενων των υγειονομικών μέτρων.

Μαθητές της Μουσικής Σχολής και της μικτής χορωδίας, από όλα τα παραρτήματα, τραγούδησαν και έπαιξαν αγαπημένα μας τραγούδια.

Στην έναρξη των εκδηλώσεων ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στο έργο της Μουσικής Σχολής, επίσης συνεχάρει τον διευθυντή της σχολής κ. Χρήστο Κτιστάκη και την καθηγήτρια κα. Πόπη Τσόκανου για το πολύτιμο έργο που παράγουν στη σχολή. Ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν ήδη τη μουσική σχολή και παρότρυνε τους νέους γονείς να γράψουν τα παιδιά τους.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, εκτός του δημάρχου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Κυρίτσης, οι αντιδήμαρχοι κ. Παν. Γκατζόγιας, κ. Αθαν. Καραναστάσης και κ. Νίκος Μητσογιάννης,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Τσεργάς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Χρ. Κρικώνης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, ο τοπικός σύμβουλος Όσσας κ. Αντ. Γκουντής, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, γονείς των μαθητών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες