ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η δολοφονημένη Καρολάιν έφτασε στο κτίριο της Ιατρικής Σχολής στη Λάρισα με πανό και συνθήματα (φωτό)

Η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Καλά Νερά από τον πιλότο σύζυγό της που συγκλόνισε το πανελλήνιο και έφερε για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο τη συζήτηση περί γυναικτονιών… έφτασε και στο κτίριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Πλατεία Ταχυδρομείου!

Στην πρόσοψη του κτιρίου από την περασμένη Κυριακή ένα μεγάλο πανό είναι κρεμασμένο με σύνθημα «Οι γυναικοκτόνοι έχουν τα κλειδιά του σπιτιού μας – Καμία άλλη Καρολάιν νεκρή από τα χέρια της πατριαρχίας».

Το πανό υπογράφει η Queer Ομάδα Βλαχοντάνες που «ξαναχτύπησε» στην πόλη με αφορμή της δολοφονία της άτυχης Καρολάιν. Η ομάδα των Λαρισαίων queer υπάρχει στη πόλη από το 2018, στεγάζεται στην Κατάληψη Ντουγρού, έχει σελίδα στο facebook και blog με moto που αποκαλεί τα μέλη της ως «τα ανώμαλα» του κάμπου.!

Οι «Βλαχοντάνες» της Λάρισας λοιπόν, εκτός από το συγκεκριμένο πανό, προχώρησαν και σε «παρεμβάσεις» με σπρέι σε διάφορα σημεία της πόλης με πιο χαρακτηριστικό το Μνημείο των Πεσόντων Θεσσαλών Υγειονομικών στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου, το οποίο καλύφθηκε σχεδόν ολόκληρο με γκράφιτι με το σύνθημα «Πιλότος Έλληνας Ορθόδοξος, καλός πολίτης και γυναικοκτόνος».

Συνθήματα, γράφτηκαν επίσης και σε άλλα κτίρια της πόλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες