Life & Style

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Chiara Ferragni με σμαραγδί σκιά που θέλουμε να αντιγράψουμε

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τετάρτη η Chiara Ferragni με αφορμή τη συνεργασία του brand της με την εταιρεία Νespresso και η κυκλοφορία μίας συλλεκτικής σειράς προϊόντων, όπως coffee και travel mugs, κάψουλες και μηχανές καφέ.

Η επιχειρηματίας και influencer, η οποία ξέρει καλά πώς να μας εντυπωσιάζει με τα looks της, αυτή τη φορά δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, στις οποίες ποζάρει με ένα μοναδικό outfit και ένα άκρως καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Το χαρακτηριστικό στοιχείο του makeup της που έκλεψε την παράσταση ήταν η σμαραγδί σκιά στα βλέφαρα, που αναδείκνυε τα γαλάζια μάτια της και ήταν matchy-matchy με τις αποχρώσεις του tie-dye φορέματός της. Η φωτεινή και καλοκαιρινή αυτή απόχρωση έκανε το βλέμμα της να λάμπει.

H 34χρονη επιχειρηματίας συνδύασε το ιδιαίτερο αυτό χρώμα σκιάς με ουδέτερες αποχρώσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ, ώστε να πετύχει ένα ομοιόμορφο, soft αποτέλεσμα που δεν έδειχνε υπερβολικό και παράταιρο.

Όσο για τα μαλλιά, τα beach waves ήταν και πάλι η πρώτη επιλογή της, τοποθετώντας ασορτί πράσινα, μικρά κλιπάκια στις μπροστινές τούφες των μαλλιών της, θυμίζοντάς μας τα παιδικά μας χρόνια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις