ΛΑΡΙΣΑ

Εκπλήξεις περίμεναν τους μαθητές-τριες του Δημ. Σχολείου Κοιλάδας με το τέλος της χρονιάς (φωτο)

Μια διαφορετική και ευχάριστη νότα, μέσα στο άγχος της πανδημίας, επεφύλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων του  Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Κοιλάδας στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής κατά της COVID 19.

Στην  αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τη λήξη των μαθημάτων, περίσσια ήταν εκ μέρους τους, η  αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός,  η αστείρευτη και ανιδιοτελής αγάπη που επέδειξαν τα μέλη του, για άλλη μια φορά προς τους μαθητές/τριες και τους/τις εκπαιδευτικούς τους.

Με έναν πλήρως οργανωτικό σχεδιασμό που περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μαθητές/τριες, μέλη του προηγούμενου και νυν συλλόγου συναντήθηκαν για να τους προσφέρουν με προσωπικά τους έξοδα, αναμνηστικά δώρα, εδέσματα  και παραδοσιακό παγωτό.

Σε κλίμα ενθουσιασμού τα παιδιά με τους/τις εκπαιδευτικούς παρουσίασαν, θεατρική κωμωδία και εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποίησαν, στη δια ζώσης, περιορισμένης διάρκειας φετινή σχολική χρονιά, διασκέδασαν με τις αθλοπαιδιές και τα παιχνίδια στην αυλή του σχολείου και τέλος με διάχυτη χαρά και ικανοποίηση απόλαυσαν τα δώρα και τις λιχουδιές του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων, που ήταν πλούσιες και ξεχωριστές.

Οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, ανανεώνοντας το ραντεβού για εποικοδομητικότερες συνεργασίες στο μέλλον, εκφράζουν, για άλλη μια φορά, τις θερμές ευχαριστίες τους για την ευγενική προσφορά:

στην πρόεδρο του Δ.Σ. Γονέων – Κηδεμόνων κ.  Πετρενίτη Ειρήνη,

στην κ. Κυρίτση Μαρία,

στην κ. Λαβδά Σπυριδούλα,

στην κ. Τόλια Ζωή,

στον κ. Κρεστενίδη Δημήτριο,

στον κ. Μπαλάνο Γεώργιο και

στον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. Γονέων – Κηδεμόνων κ. Μιχούδη Μιχάλη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες